چطوری میشه یه dll برای برنامه ساخت که برنامه فقط با اون dll اجرا شه . بعد بیایم با برنامه armadill ، اون dll رو قفل کنیم طوری که برنامه دیگه اجرا نشه و تا وقی که اون dll قفله برنامه اجرا نشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.
_________________ یک جو بینش، از نیم من دانش ارزشمندتر است.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Hejazi17 در شنبه 9 مرداد , 89 2:23 pm .
حالا چطوری یه DLL بسازم؟(البته محتویاتش خیلی مهم نیست چی باشه.) و بعد فرض کنیم فایل DLL موجود نبود . یه کاربر میآد فایل رو میگریه برنامه رو اجرا میکنه . انوقت اگه کسی دیگه ای DLL رو بخواد اون میتونه راحت بهش بده و برنامه رو اجرا کنه در ضمن برنامه armadillo یه ایراد داره اونم اینه میزنه فایل EXE رو خراب میکنه وگرنه مشد راحت فایل EXE رو قفل کرد. مهمترین خواسته من اینه که برنامه فقط تو یه کامپیوتر اجرا شه. بهترین راه چیه؟
_________________ یک جو بینش، از نیم من دانش ارزشمندتر است.
اگر برات می صرفه از قفل های نرم افزاری (مثل Shetab Lock ) استفاده کن ... اون ها هم کرک میشن ولی نه به راحتی... مترجم پارس از این قفل استفاده می کنه ...
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot], sinamosavi و 1 مهمان
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد