مشاهده پست هاي بدون جواب | نمايش مبحث هاي فعال امروز شنبه 19 شهریور , 89 12:25 am

ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 
انواع کامپایلرها 
نويسنده پيغام
مدیر بازنشسته
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 18 شهریور , 88 4:34 pm
تشکر کرده: 339 بار
پست انواع کامپایلرها
سلام

خواهشا یک توضیح کامل از کامپایلرهای ++c بزارید و اگه امکان داره شباهت ها و مزایای هر کدام نسبت به همدیگر .

خوش باشید.

mehdi2477
به دلیل مشکلات و گرفتاری‌های شخصی بازنشسته شد.

لطفا از این پس سوالات و مشکلات مربوط به انجمن Autoplay Media Studio را با دیگر همکاران و مدیران و ادمین‌ انجمن در میان بگذارید.

پنج شنبه 6 خرداد , 89 10:51 pm

مشخصات YIM

آنلاين
لطفش به سایت زياد شده
نماد کاربر

تاريخ عضويت: پنج شنبه 29 بهمن , 88 4:50 pm
تشکر کرده: 128 بار
پست انواع کامپایلرها
من خیلی با کامپایلر های زیادی کار نکردم اما به نطرم بهترین هاشون turbo ++c و dev ++c هست.
از لحاظ قدرت به نظرم turbo ++c بهتره اما خوب dev ++c تحت ویندوز هست و قابلیت های جانبی(که به برنامه نویسی مربوط نمیشن) داره.
ولی مثلا dev ++c یه تابع های مهمی مثل gotoxy و clrscr رو نداره...

اعضاي زير از sinamosavi براي اين پست تشکر کرده اند
sepehr1014, mehdi2477
جمعه 7 خرداد , 89 9:45 am

مشخصات WWW

عضو 10%
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 24 اردیبهشت , 89 6:22 pm
تشکر کرده: 83 بار
پست انواع کامپایلرها
برای اطلاع کامل از مشخصات تمامی کامپایلر ها میتونید به لینک زیر مراجعه کنید:
کد:
کدها فقط برای اعضا قابل رویت هستند.اگر در سایت عضو هستید از اینجا وارد شوید ، در غیر اینصورت عضو شوید

جمعه 7 خرداد , 89 12:00 pm

مشخصات WWW

مدیر بازنشسته
نماد کاربر

تاريخ عضويت: چهارشنبه 18 شهریور , 88 4:34 pm
تشکر کرده: 339 بار
پست انواع کامپایلرها
ممنون سینا جان

سپهر خان
ولی من دنبال تجربه شخصی شما در استفاده از کامپایلر ها بودم
لینکه هم که شما گزاشتید فقط در مورد حمایت از چند تا چند تا سیستم عامل و نوع لیسانس و و اینکه ایا محیط کامپایلر گرافیکی هست یا نه داره اشاره میکنه.

یک توضیحی مثل توضیح سینا خان اما کامل تر اگه میشه .

mehdi2477
به دلیل مشکلات و گرفتاری‌های شخصی بازنشسته شد.

لطفا از این پس سوالات و مشکلات مربوط به انجمن Autoplay Media Studio را با دیگر همکاران و مدیران و ادمین‌ انجمن در میان بگذارید.

جمعه 7 خرداد , 89 2:40 pm

مشخصات YIM

عضو 10%
نماد کاربر

تاريخ عضويت: جمعه 24 اردیبهشت , 89 6:22 pm
تشکر کرده: 83 بار
پست انواع کامپایلرها
ببخشید من درست متوجه نشده بودم.

من خودم اکثر برنامه های تکستی و کنسولی خودمو تو ++Turbo c کامپایل میکنم و به نظرم بهترینه. تنها مشکلش نداشتن بعضی از فایل های کتابخانه ای(هدر فایل) معروف مثل vector.h هست که به خاطر قدیمی بودنشه(جدیدترین ورژن مال 1995!) و میشه به راحتی بهش اضافه کرد. :))
++borland c هم که مال همون شرکتی هست که توربو سی رو درست کرده(شرکت بورلند) یکی از کامپایلر های خوب هست ولی اطلاعی که در مورد خطا ها میده، اصلا کامل نیست و برای مبتدی ها مناسب نیست. ولی نقطه قوتش اینه که ورژن های بروزش وجود داره
++dev c هم همون طور که سینا جان اشاره کردن، یک سری قابلیت اضافه داره که کاربرد چندانی هم ندارن و فقط استفاده از اونو سخت و مشکل میکنن. c++ builder هم کامپایلر خیلی ضعیفیه و اصلا توصیه نمیکنم!
یکی دیگه از کامپایلر ها ++salford c هست که برنامه های کامپایل شده با اون(مخصوصا برنامه های شی گرا) در سیستم های سخت افزاری مختلف ممکنه ناسازگاری داشته باشه(یکی از پروژه های خودم اینطوری خراب شد [-( )

اگر هم میخواید برنامه ی ویژوال بسازید مثل فرم ها، ++Microsoft Visual C بهترین و معروف ترین برنامه در این زمینه است ولی با این وجود اطلاع رسانی در مورد خطاهاش ضعیفه. [-X

در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mehdi2477 در جمعه 7 خرداد , 89 3:57 pm .

برای نمایش صحیح بعضی عبارات مثل++salford c ابتدا ++ را بنویسید و سپس بقیه عبارت

اعضاي زير از sepehr1014 براي اين پست تشکر کرده اند
mehdi2477, Hamed, mnfahkmh
جمعه 7 خرداد , 89 3:45 pm

مشخصات WWW

نمايش پست ها از پيشين:  مرتب سازي بر اساس  
ارسال مبحث جديد پاسخ به مبحث  [ 5 پست ] 

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Hejazi17, sinamosavi و 1 مهمان

شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد
شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد
شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد