ببخشید من درست متوجه نشده بودم.
من خودم اکثر برنامه های تکستی و کنسولی خودمو تو ++Turbo c کامپایل میکنم و به نظرم بهترینه. تنها مشکلش نداشتن بعضی از فایل های کتابخانه ای(هدر فایل) معروف مثل vector.h هست که به خاطر قدیمی بودنشه(جدیدترین ورژن مال 1995!) و میشه به راحتی بهش اضافه کرد.
++borland c هم که مال همون شرکتی هست که توربو سی رو درست کرده(شرکت بورلند) یکی از کامپایلر های خوب هست ولی اطلاعی که در مورد خطا ها میده، اصلا کامل نیست و برای مبتدی ها مناسب نیست. ولی نقطه قوتش اینه که ورژن های بروزش وجود داره
++dev c هم همون طور که سینا جان اشاره کردن، یک سری قابلیت اضافه داره که کاربرد چندانی هم ندارن و فقط استفاده از اونو سخت و مشکل میکنن. c++ builder هم کامپایلر خیلی ضعیفیه و اصلا توصیه نمیکنم!
یکی دیگه از کامپایلر ها ++salford c هست که برنامه های کامپایل شده با اون(مخصوصا برنامه های شی گرا) در سیستم های سخت افزاری مختلف ممکنه ناسازگاری داشته باشه(یکی از پروژه های خودم اینطوری خراب شد

)
اگر هم میخواید برنامه ی ویژوال بسازید مثل فرم ها، ++Microsoft Visual C بهترین و معروف ترین برنامه در این زمینه است ولی با این وجود اطلاع رسانی در مورد خطاهاش ضعیفه.