من یکی از برنامه خود را در ویندوزی که زبان آن بر روی انگلیسی تنظیم بود و زبان فارسی در آن نصب گردیده بود امتحان کردم در label و richtext و Button هیج مشکلی پیش نیامد اما تمامی متون فارسی موجود در input و listbox به صورت علایم نا خوانا در آمدند. سوال مشخص است برای رفع این ناخوانا بودن چه باید کرد؟ * فارسی نویس به درد نمی خورد چون کاربر باید بتواند اعدادی را در input وارد کند.
_________________ در جهان بال و پر خویش گشودن آموز که پریدن نتوان با پر و بال دگران
نه این که ساده است منظورم بعد از ساخت برنامه است. البته من 4 برنامه معتبر چه ایرانی چه خارجی را امتحان کردم هر کدام که از منو و لیست باکس و کمبوباکس استفاده کردن این مشکل رو دارن. یعنی با فارسی مشکل دارن. البته وقتی زبان فارسی از طریق سی دی ویندوز نصب شد این مشکل حل می شه هر چند از 7 نیازی به سی دی نیست.
_________________ در جهان بال و پر خویش گشودن آموز که پریدن نتوان با پر و بال دگران
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط hamseda04 در سه شنبه 12 مرداد , 89 10:51 pm .
شما نمي توانيد مبحث جديدي در اين انجمن ايجاد کنيد شما نمي توانيد به مباحث در اين انجمن پاسخ دهيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن ويرايش کنيد شما نمي توانيد پست هاي خود را در اين انجمن حذف کنيد